24 Şubat 2013 Pazar

inan termal hakkında


TERMAL TURİZMİNİN YENİ MERKEZİ, GELECEĞİN DEĞERLİ BÖLGESİ, KOZAKLI'DA

 YATIRIMLARINIZ VE SAĞLIĞINIZ İÇİN KAZANÇLI BİR PROJE İNAN THERMAL RECİDENCE

''KONFORLU ve LÜKS BİR ORTAMDA EVİNİZİN RAHATLIĞINI HİSSEDECEKSİNİZ''

 
İNAN THERMAL RECİDENCE ' da ömür boyu Hisseli Gayrimenkul tapusu sahibi olmak için acele edin. Dairenizi kullanmadığınızda kiraya verebilir yada hakkınızı bir arkadaşınıza devredebilirsiniz. Üstelik İNAN THERMAL ' da almış olduğunuz hisseli gayrimenkulünüzü yıllarca kullanabileceğiniz gibi sizden sonra çocuklarınıza ve torunlarınıza da miras bırakabilir yada maddi anlamda ihtiyaç duyduğunuzda gayrimenkulünüzü bir başkasına satabilirsiniz.

KONGRE MERKEZİ

600 kişiden 1000 kişiye kadar seminer, konferans, ürün tanıtımları, iş toplantıları, sergiler, etkinlik planlamaları, özel günler, düğünler, kutlamalar… Her türlü organizasyonunuz için birbirinden farklı çok amaçlı toplantı salonlarımız ikram ve sunumlarıyla başarılı bir ekip çalışmasına imza atacaktır.
İNAN THERMAL RESIDENCE sağladığı kusursuz konaklama ve hizmet anlayışıyla verimli, başarılı, sorunsuz toplantı ve prezantasyonlarınız için gerekli tüm ekipmanları, kaliteli bir ortamda rahatlığınızı tamamlayan oturma düzeniyle ayrıcalıklı detayları geniş bir hizmet yelpazesinde bir araya getirmiştir.
Üstün kalitede hizmet anlayışıyla rakipsiz ekibimizden, video sunumlarından online sistemli sunumların kolaylığına; taze hazırlanmış çay-kahve ikramlarından esnek ve zengin yiyecek & içecek mönülerimize kadar toplantılarınızı ve kutlamalarınızı stresten uzak ve başarılı kılmak için gereken her şeyi İNAN THERMAL RESIDENCE muhteşem Kongre merkezinde bir arada bulabilirsiniz.

 SPA MERKEZİ

21. Yüzyılın sağlıklı yaşam ve kalıcı güzellik trendi SPA (Salus Per Aquam) sudan gelen sağlık anlamına gelmektedir. SPA, vücudun ölü hücrelerden arınmasını, toksinin atılmasını, dolaşımın düzenlenmesini, magnezyum, sülfür, kalsiyum ve potasyum gibi doğal minarellerin daha hızlı ve sağlıklı alınmasını sağlar.
İNAN THERMAL RSIDENCE bünyesinde bulunan SPA Merkezimizde; Ayurveda kürleri, fizik tedavi kürleri, termal terapiler ve egzersizler alanlarında uzman profesyonel bir kadro gözetiminde uygulanmaktadır.

SOSYAL TESİSLER

Dinlenirken eğlenmenin keyfini birlikte sunan İNAN THERMAL RESIDENCE’ da özel anlar yaşamak için sınırsız seçeneğiniz var. Havuzlarda kendinizi suya bırakabilir. doğa yürüyüşlerine katılabilir, fitness yaparak form tutabilir, ruhunuzu ve bedeninizi rahatlatacağınız buhar banyosu, hamam & saunanın keyfini çıkarabilir, termal sularımızda şifa bulabilir, oyun salonumuzda satranç, bilardo ve masa tenisi oynuyabilirsiniz.
> Sağlıklı ve huzurlu bir tatilin kapılarını açan İNAN THERMAL RESIDENCE, Basketbol sahası, voleybol sahası, fitness salonu, yürüyüş ve koşu parkuru ile size spor yapma, eğlenme ve vaktinizi en güzel şekilde değerlendirme fırsatını bir arada veriyor..