18 Mart 2013 Pazartesi

BİNA ve DAİRE ÖZELLİKLERİ

BİNA ve DAİRE ÖZELLİKLERİ
Huzurlu bir tatil ve sağlıklı bir yaşam düşleyenlerin nesilden nesile aktarabileceği bir şaheser olan İNAN THERMAL RESIDENCE hisseli gayrimenkulleri, ortak kullanımın ötesinde sevginin, saygının ve geleceğin paylaşıldığı büyük bir ailedir.

1+0, 1+1, 2+1, daire seçeneğiniz olan İNAN THERMAL RESIDENCE’da evinizdeki sıcak ortamı yaşayacak, sevdiklerinizle hoşça vakit geçireceksiniz.

Her blok altında bay bayan termal havuz, sauna, bay bayan Türk hamamı ve diğer aktiviteler bulunmaktadır. Bina ve Dairelerde kullanılan malzemelerin tümü birinci sınıf kalitede ve TSE güvencelidir. Kullanımınıza sunulan; sağlamlık, rahatlık ve estetiğin baz alındığı mobilyalarla konforu yaşayacaksınız.

Dairelerinizde uydu yayınına sahip tv ve internet bağlantısı ile eğlenceli vakit geçirecek, dünyadaki gelişmeleri yakından takip etme şansını bulacaksınız. Herşey sizin ve ailenizin konforu, mutluluğu ve rahatlığı için düşünülüp tasarlandı...

KONGRE MERKEZİ

600 kişiden 1000 kişiye kadar seminer, konferans, ürün tanıtımları, iş toplantıları, sergiler, etkinlik planlamaları, özel günler, düğünler, kutlamalar… Her türlü organizasyonunuz için birbirinden farklı çok amaçlı toplantı salonlarımız ikram ve sunumlarıyla başarılı bir ekip çalışmasına imza atacaktır.
İNAN THERMAL RESIDENCE sağladığı kusursuz konaklama ve hizmet anlayışıyla verimli, başarılı, sorunsuz toplantı ve prezantasyonlarınız için gerekli tüm ekipmanları, kaliteli bir ortamda rahatlığınızı tamamlayan oturma düzeniyle ayrıcalıklı detayları geniş bir hizmet yelpazesinde bir araya getirmiştir.
Üstün kalitede hizmet anlayışıyla rakipsiz ekibimizden, video sunumlarından online sistemli sunumların kolaylığına; taze hazırlanmış çay-kahve ikramlarından esnek ve zengin yiyecek & içecek mönülerimize kadar toplantılarınızı ve kutlamalarınızı stresten uzak ve başarılı kılmak için gereken her şeyi İNAN THERMAL RESIDENCE muhteşem Kongre merkezinde bir arada bulabilirsiniz.

SPA MERKEZİ
21. Yüzyılın sağlıklı yaşam ve kalıcı güzellik trendi SPA (Salus Per Aquam) sudan gelen sağlık anlamına gelmektedir. SPA, vücudun ölü hücrelerden arınmasını, toksinin atılmasını, dolaşımın düzenlenmesini, magnezyum, sülfür, kalsiyum ve potasyum gibi doğal minarellerin daha hızlı ve sağlıklı alınmasını sağlar.
İNAN THERMAL RSIDENCE bünyesinde bulunan SPA Merkezimizde; Ayurveda kürleri, fizik tedavi kürleri, termal terapiler ve egzersizler alanlarında uzman profesyonel bir kadro gözetiminde uygulanmaktadır.

SOSYAL TESİSLER
Dinlenirken eğlenmenin keyfini birlikte sunan İNAN THERMAL RESIDENCE’ da özel anlar yaşamak için sınırsız seçeneğiniz var. Havuzlarda kendinizi suya bırakabilir. doğa yürüyüşlerine katılabilir, fitness yaparak form tutabilir, ruhunuzu ve bedeninizi rahatlatacağınız buhar banyosu, hamam & saunanın keyfini çıkarabilir, termal sularımızda şifa bulabilir, oyun salonumuzda satranç, bilardo ve masa tenisi oynuyabilirsiniz.
Sağlıklı ve huzurlu bir tatilin kapılarını açan İNAN THERMAL RESIDENCE, Basketbol sahası, voleybol sahası, fitness salonu, yürüyüş ve koşu parkuru ile size spor yapma, eğlenme ve vaktinizi en güzel şekilde değerlendirme fırsatını bir arada veriyor...


İNAN THERMAL RESIDENCE TÜRKİYE FİNANS BANKASI GARANTÖRLÜĞÜNDEDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder